De peste 15 ani, Carpeta este un partener de incredere pentru dumneavoastra, ajutandu-va sa va transformati casa intr-un camin autentic. Oferim covoare intr-o gama variata de stiluri, materiale si dimensiuni, astfel incat sa satisfacem orice nevoie de design si buget. Indiferent daca doriti sa inlocuiti o mica traversa sau sa redecorati intreaga casa, suntem mandri sa va sprijinim in realizarea viziunii dumneavoastra.

Cu milioane de covoare vandute in tot atatea case, avem o vasta experienta in a face ca procesul de cumparaturi online si offline sa fie cat mai simplu si fara batai de cap. De la alegerea stilului si dimensiunii covorului, pana la plasarea comenzii, livrarea produsului si intretinerea corespunzatoare a covorului, oferim asistenta profesionista si personalizata. Echipa noastra de experti este pregatita sa va ofere consultanta si sa va ghideze in fiecare etapa a procesului, astfel incat sa va bucurati de covorul perfect pentru casa dumneavoastra.

Nu ne oprim aici! Carpeta ofera si covoare, traverse si mochete potrivite pentru institutii si biserici, astfel incat sa raspundem si altor nevoi specifice. Oferim, de asemenea, servicii de masurare, montaj si festonare, pentru ca stim ca fiecare detaliu conteaza si a va asigura ca totul este perfect.

Clientilor care stiu sa aprecieze covoarele atipice, neobisnuite, unicate le oferim posibilitatea de a-si personaliza spatiul in care isi desfasoara activitatea prin realizarea covoarelor pe baza de comanda personalizata.Cu ajutorul personalului specializat Carpeta, fiecare dintre d-voastra poate fi designer-ul propriului sau covor!

Covoarele noastre nu sunt doar produse de calitate, ci si expresii ale unei arte stravechi si autentice. Acestea sunt confectionate in Republica Moldova, la Fabrica Moldabela din Ungheni, unul dintre cei mai mari producatori de covoare din Europa de Est, cu o traditie de peste 40 de ani in domeniu. Moldabela este mai mult decat o afacere, este o familie cu valori si pasiune pentru arta tesutului.

Covoarele moldovenesti, produse cu atentie și dragoste, din materiale naturale sau sintetice, au fost remarcate la expozitii internationale si au fost apreciate pentru frumusetea si calitatea lor, fiind certificate de Woolmark, Oeko Tex si BSCI.

Daca vreti sa aflati despre magia prin care lana se transforma in covor, va invitam sa vizionati video-ul nostru de prezentare.

Voi ne inspirati sa va oferim cele mai bune produse si servicii! Suntem fericiti sa va sprijinim sa alegeti covorul ideal la pretul just si sa aducem un plus de frumusete in viata voastra si a celor dragi!

 Impreuna, sa dam culoare si viata casei tale!

Carpeta - covoare pentru fiecare!

Devino partener

Ce trebuie sa faci pentru a deveni distribuitor al produselor noastre?

Exista mai multe variante de colaborare:

  1. colaborare tip CONSIGNATIE
  2. colaborare tip CEC
  3. colaborare tip COMISION
  4. colaborare ONLINE

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numarul tel verde sau la numarul de fix 0230 245030


Cum poti face parte din reteaua CARPETA?

Cerinţe referitoare la locaţie şi aspectul showroom-ului Carpeta:

  1. Amplasarea trebuie să beneficieze de trafic pietonal important sau trafic auto important.
  2. Spaţiu – minim 150-200mp.
  3. Înălţimea spatiului interior trebuie sa fie cel puţin de 3,30m.
  4. Showroom-ul Carpeta trebuie să aibă 7-10 locuri de parcare.
  5. Showroom-ul trebuie amenajat conform standardelor noastre, fiind respectate toate cerintele legate de acest standard.
  6. Se va pune la dispozitie mobilierul necesar decorarii magazinului.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numarul tel verde sau la numarul de fix 0230 245030