produs in cos

Cum comand online

Cum cumpar

Acum e simplu!

Cum se face comanda?

Foarte simplu – în doar 4 paşi:

1. Alegi covorul dorit

2. Îl adaugi în coş

3. Confirmi comanda

4. Completezi datele din formularul de comandã

În maxim 48 de ore veţi fi contactat de către un reprezentant Carpeta pentru a confirma comanda.

Cum se face livrarea?

La domiciliu – prin intermediul firmei de curierat rapid. Asigurăm clienţilor noştri transportul gratuit pentru produsele achiziţionate exclusiv online, pentru valoarea comenzii de minim 500 ron cu TVA inclus. Transportul gratuit este asigurat până în localităţile în care firma de curierat parteneră are sedii proprii.

Pentru comenzile sub 500 ron cu TVA inclus, costul de transport este de 20 ron cu TVA inclus (numai pentru localităţile în care firma de curierat parteneră are sedii proprii).

Cum se face plata?

1. Numerar la livrare – firmei de curierat rapid la livrarea produselor achiziţionate.

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Prin virament bancar – înainte de livrarea comenzii dvs.

4. Numerar sau card bancar – în showroom-urile Carpeta (în cazul în care doriţi ridicarea produselor comandate, direct din showroom).

Garanţia de retur

Daca nu sunteţi mulţumit de produsele achiziţionate sau dacă nu aţi făcut alegerea potrivită, puteţi returna produsele în maxim 14 zile de la achiziţionarea acestora. Returnaţi comanda şi primiţi banii înapoi integral sau aveti posibilitatea schimbãrii covorului daca acesta nu se potriveşte interiorului dvs., achitând diferenţa, cu condiţia încadrãrii în termenul menţionat mai sus.

La schimbarea covorului, transportul este suportat de cãtre client.