Concurs Carpeta

A inceput concursul Carpeta!
- Distribuie postarea concursului & eticheteaza un prieten intr-un comentariu in perioada 24-31 mai si esti inscris automat in concurs.
- Poti castiga un VOUCHER cu 20% discount la orice produs Carpeta
- Castigatorul concursului va fi extras luni, 31 mai, ora 16:00 cu ajutorul motorului de selectie www.random.org
 
REGULAMENT CONCURS
Art.1. Organizatorul concursului
Concursul Carpeta este organizat de SC Carpeta.Ro SRL, cu sediul in Str. Movila Pacuret nr.2-4, Iasi (denumit in continuare “Organizator”). Concursul se deruleaza in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a schimba prezentul regulament pe parcursul derularii prin intocmirea unui act aditional la prezentul regulament.
Art. 2. Locul de desfasurare si durata concursului
Concursul se desfasoara in mediul online, pe pagina de Facebook Aurocon COMPEC - https://www.facebook.com/carpeta.romania, in perioada 24-31.06.2021.
Art. 3. Dreptul si conditiile de participare
Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice, cu domiciliul/resedinta in Romania, cu varsta de minimum 18 ani (impliniti pana la data inceperii Concursului), care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumiti in continuare „Participanti”). Nu pot participa angajatii sau colaboratorii Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora. Fiecare participant se poate inscrie o singura data, iar castigatorul nu va putea solicita contravaloarea in bani a premiilor castigate, ori inlocuirea acestora cu alte bunuri. Participarea implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.
Art. 4. Mecanismul concursului
Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa aiba un cont pe reteaua de socializare Facebook. Contul de Facebook trebuie sa fie mai vechi de 30 de zile. Pentru a participa la concurs trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
1. Sa dea Share postarii concursului de pe pagina de Facebook Carpeta RO https://www.facebook.com/carpeta.romania
2. Sa dea Tag unui prieten in comentariul postarii concursului de pe pagina de Facebook Carpeta RO https://www.facebook.com/carpeta.romania
Art.5. Premiul concursului
Premiul oferit in cadrul acestui concurs consta intr-un Voucher cu Discount de 20% pentru o singura achizitie, fara sa se cumuleze cu alte reduceri. Valabilitatea voucherului este pana pe 30.06.2021.
Art.6. Alegerea castigatorului
Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org pe data 31.05.2021, ora 16:00. Se vor lua in calcul doar participantii care au indeplinit toate cerintele.
Castigatorul va fi contactat prin intermediul paginii de Facebook printr-un mesaj privat si are la dispozitie 5 zile lucratoare pentru a oferi datele de contact (nume prenume, numar de telefon si adresa de mail).
Dupa validarea sa, acesta va fi anuntat public printr-un share la postarea initiala de concurs si mentionarea numelui sau in textul postarii respective. Prin furnizarea informatiilor solicitate, castigatorul accepta implicit premiul si isi exprima acordul in legatura cu anuntarea sa ca si castigator, prin publicarea numelui si a prenumelui pe pagina de socializare a Organizatorului.
Organizatorul va alege 2 rezerve. in cazul in care castigatorul nu raspunde si nu trimite datele corecte si complete in 5 zile, vom apela la prima rezerva. Daca nici rezerva nu raspunde, apelam la urmatoarea. Daca nicio rezerva nu raspunde, premiul nu se va acorda.
Art.7. Incetarea concursului
Prezentul Concurs poate inceta si in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua. *Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial si care impiedica partea sau partile sa-si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora. in cazul in care invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice existenta acestuia participantilor la Concurs, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.
Art.8. Litigii
Daca apar litigii intre Organizator si participantii la Concursul Carpeta desfasurat in perioada 24-31.05.2021, acestea se vor rezolva pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, atunci litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente.
Art.9. Protectia datelor cu caracter personal
in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR) organizatorul are obligatia de a prelucra datele in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate in acest document. Prin participarea la Concurs, Participantii isi exprima acordul in mod expres si neechivoc ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea atribuirii premiului.
Pentru mai multe informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal consultati Politica de confidentialitate prezenta pe site-ul www.carpeta.ro